Start nieuwe vrouwenbijbelstudie in januari 2024!

Hoe het begon
De afgelopen jaren zijn er in Doetinchem een aantal bijbelstudies voor vrouwen georganiseerd. De opkomst was hoog, de deelnemers enthousiast en de (geestelijke) uitwerking groot! Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en veel vrouwen hebben hun geloof enorm zien groeien. Het is prachtig om te zien hoe deelnemers uit verschillende kerken elkaar zo kunnen vinden. Het was dan ook niet moeilijk om te beslissen dat we er weer eentje gaan organiseren. Doe je mee? 

Kinderen van het Licht
Na wat uitstapjes langs verschillende bijbelleraressen kiezen we nu weer voor een studie van Beth Moore, namelijk ‘Kinderen van het Licht’. Deze studie gaat over de brieven aan de Tessalonicenzen. En zoals we van Beth gewend zijn zal ook deze studie diepgravend en verhelderend zijn. Uit de brieven aan de Tessalonicenzen mogen we leren dat onze omstandigheden niet toevallig zijn en Gods timing perfect is. De studie is een combinatie van zelfstudie, video’s en groepsbespreking. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we in vaste kleine groepen het huiswerk dat je individueel hebt gemaakt en kijken we gezamenlijk een video. Het huiswerk is verdeeld over 5 dagen en kun je zelf inplannen.

Tweewekelijkse bijeenkomsten
Uit ervaring blijkt dat de zelfstudie soms best wat tijd vraagt en dat wekelijks bijeenkomen heel intens is. Daarom hebben we ervoor gekozen om elke 2 weken bij elkaar te komen. Deze studie kent ca 10 bijeenkomsten. We beginnen in januari en zijn voor de meivakantie klaar.

Net als voorgaande keren kun je kiezen voor een ochtend- of avondgroep: dinsdagavond of vrijdagmorgen. We komen samen in het gebouw van de NGK, de Heilige Geestkerk, Bilderdijkstraat 3 in Doetinchem. De avondgroep start op dinsdag 9 januari. De ochtendgroep start op 12 januari. Op vrijdagmorgen is er oppas voor jonge kinderen aanwezig.

Deelname is gratis. Een bijdrage in de kosten mag altijd, daar zetten we een pot voor neer. Het werkboek (à €29,99) mag je zelf aanschaffen bij bijv. de Goodbookshop. Zijn de kosten een probleem? Dan horen we dat graag van je. 

Doe je mee? Kijk voor meer info en de exacte data op www.bethmooredoetinchem.weebly.com en meld je aan!


In het kort

Voor wie deze studie is voor elke vrouw in Doetinchem en omgeving
Wanneer we starten in januari, komen elke twee weken bij elkaar en eindigen voor de meivakantie
(week 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 17)
Welke dag dinsdagavond of vrijdagochtend
Kosten gratis (vrijwillige bijdrage), studieboek zelf aanschaffen
Aanmelden www.bethmooredoetinchem.weebly.com

 

 

 

 

 

Heel graag tot ziens! Namens de stuurgroep: 

Angela, Anne-Marie, Christine, Ellemieke, Elsbeth, Inge, Marjan en Mirjam