Vacatures vrijwilligers

Onze gemeente draait voor het grootste deel op vrijwilligers. We mogen allemaal onze gaven en talenten, die God ons heeft toevertrouwd, inzetten tot opbouw van het lichaam om daarmee God en onze naasten te dienen.

Wil jij ook jouw gaven en talenten inzetten? Meld je aan voor een openstaande vacature via het e-mailadres dat bij de vacature staat.
 

Dringend gevraagd: versterking voor het Beamteam

Per 1 juli 2024 is het rooster van het beamteam niet meer rond te krijgen. Dit heeft gevolgen voor het projecteren van liedteksten en mededelingen tijdens de diensten op zondagmorgen, maar ook voor de livestream.

Vind je het leuk om de diensten op zondagmorgen digitaal te ondersteunen? Meld je dan aan voor het beamteam of kom een keer vrijblijvend meekijken op zondagmorgen zodat je een beeld krijgt van wat wij zoal doen. Het is makkelijker dan je denkt. Wil je meedraaien in het beamteam, dan word je goed ingewerkt. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.
Interesse? Stuur een berichtje naar beamer@ngkdoetinchem.nl
 

Moestuin

Hou je ervan de handen uit de mouwen te steken en wil je je geloof praktisch handen en voeten geven? Dan is de moestuinkring misschien iets voor jou! Er zijn ervaren mensen met wie je samen, op afspraak, kunt werken om groente en fruit te verbouwen, die naar mensen gaan die het goed kunnen gebruiken. Je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je beschikbaar hebt.
Interesse? Stuur een berichtje naar elise.veenhuis@ngkdoetinchem.nl
 

PR & Communicatie

Ben jij enthousiast over communicatie en wil je een actieve rol spelen in het verspreiden van informatie binnen onze gemeente? Word dan lid van de PR-commissie! Samen zijn we verantwoordelijk voor de communicatie binnen onze kerk, maar zeker ook daarbuiten. We beheren o.a. de sociale mediaplatforms en promoten kerkelijke evenementen en activiteiten binnen de gemeente. Ook als je nog geen ervaring hebt met het creëren van flyers e.d. ben je van harte welkom bij onze commissie!
Interesse? Stuur een berichtje naar communicatie@ngkdoetinchem.nl


Vacature Huismeester

We zijn op zoek naar een 2e huismeester.
Je bent verantwoordelijk voor doordeweekse activiteiten die niet door de kerk worden georganiseerd, denk bijv. aan verhuur, trouw- en rouwdiensten.
Je hebt contact met in- of externe personen en bespreekt de mogelijkheden die we binnen ons gebouw kunnen aanbieden.
Je wordt ingewerkt door onze huidige huismeester.
Interesse? Stuur een berichtje naar willem.keesmaat@ngkdoetinchem.nl


Vacature vrijwilliger Hallo Buren            

Ben jij iemand die met hart en handen aan het werk wil om Gods liefde vorm te geven buiten de eigen kerkgemeente? Dan is Hallo Buren misschien wel iets voor jou. 
Elke donderdag en vrijdag en elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren open voor eenieder die behoefte heeft aan een praatje, bemoediging, kop koffie en een maaltijd. 
Extra handen zijn altijd welkom!!

Donderdag en vrijdag zijn we geopend van 11.00 uur –15.00 uur. Serveren we een eenvoudige lunch. De eerste zaterdag van de maand staan de deuren open vanaf 16.00 uur voor koffie en thee en serveren we om 17.00 uur een eenvoudige, voedzame, gezonde maaltijd. 
Heb je interesse, wil je meer weten of eens een keer meedraaien. Van harte welkom.

Meld je aan via Halloburen@ngkdoetinchem.nl 
Meer informatie kun je ook vinden op NGK Doetinchem I Hallo Buren