Kerkdiensten

Zondag om 10:00 uur

Iedere zondagochtend houden we een kerkdienst, die om 10:00 uur begint. Iedereen is welkom om de dienst mee te beleven. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan: je bent welkom!

In de kerkdienst is er aandacht voor de kinderen, wordt er gebeden en gecollecteerd en staat Gods woord centraal in de prediking. Met de muzikale begeleiding van onze band en/of een combo prijzen we God en aanbidden we Hem als onze Heer en schepper.

Na afloop van de dienst is er ruimte om elkaar te onmoeten en samen een kop koffie of thee te drinken.


Persoonlijke voorbede

Na de dienst staat ons ministryteam voor je klaar om op verzoek voor je te bidden. Alle mogelijke gebedsvragen mag je hierin voorleggen. Het team behandelt alle gebedsvragen vertrouwelijk.
 

Oppas en Bijbelklas

Tijdens de samenkomsten in de kerk is er kinderoppas voor de kinderen tot 4 jaar. Kinderen van groep 1 t/m groep 7 van de basisschool gaan na het gezamenlijke kindermoment naar de verschillende Bijbelklassen.

Meer over het kinderwerk


Bijzondere diensten

Meerdere keren per jaar hebben we bijzondere kerkdiensten. Zo vieren we één keer per maand het Avondmaal, hebben we doop- en belijdenisdiensten en vieren we de christelijke feestdagen. Verder organiseren we regelmatig Songs of Praise waarin we samen met onze band God aanbidden.

Ook bij huwelijk en overlijden kunnen de diensten plaatsvinden in onze kerk. Lees hier meer over huwelijk en overlijden.

 

God aanbidden met onze muziek