Kerkdiensten

Zondag om 10:00 uur

Iedere zondagochtend houden we een kerkdienst. De komende weken zijn de diensten alleen via de livestream te volgen, naar aanleiding van de verscherpte coronamaatregelen. Op zondagmorgen kun je hier vanaf 10:00 uur de kerkdienst bekijken.
Iedereen is welkom om de dienst mee te beleven. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan: je bent welkom!

In de kerkdienst is er aandacht voor de kinderen, wordt er gebeden en gecollecteerd en staat Gods woord centraal in de prediking. Met de muzikale begeleiding van onze band en/of een combo prijzen we God en aanbidden we Hem als onze Heer en schepper.

We zijn gewend om na de dienst koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Vanwege de coronabeperkende maatregelen doen we dit tijdelijk niet.


Persoonlijke voorbede

Na de dienst staat ons ministryteam voor je klaar om op verzoek voor je te bidden. Alle mogelijke gebedsvragen mag je hierin voorleggen. Het team behandelt alle gebedsvragen vertrouwelijk.

Zolang de coronabeperkende maatregelen gelden zal het ministryteam telefonisch met je bidden. Stuur hiervoor je telefoonnummer naar gebed@ngkdoetinchem.nl, dan zal de bidder contact met je opnemen.
 

Oppas en Bijbelklas

Tijdens de samenkomsten in de kerk is er kinderoppas voor de kinderen tot 4 jaar. Kinderen van groep 1 t/m groep 6 van de basisschool gaan na het gezamenlijke kindermoment naar de verschillende Bijbelklassen.

Meer over het kinderwerk


Bijzondere diensten

Meerdere keren per jaar hebben we bijzondere kerkdiensten. Zo vieren we één keer per maand het Avondmaal, hebben we doop- en belijdenisdiensten en vieren we de christelijke feestdagen. Verder organiseren we regelmatig Songs of Praise waarin we samen met onze band God aanbidden.

 

 

God aanbidden met onze muziek