Doneerbutton Schoenendoosactie


Tijdens onze reis naar Roemenië hebben de tieners kennis gemaakt met de Roma kinderen die op het zomerkamp aanwezig waren. De kinderen nemen het hele jaar door deel aan het inclusie project van Asociatie ASA. De kinderen ontvangen na school bijles in schoolse vakken en ook in vakken rondom hygiëne, omgangsvormen en dergelijke. Elke vrijdagmiddag zijn er Bijbelse activiteiten. In de zomer kunnen de kinderen dan deelnemen aan een zomerkamp. Zij verblijven een aantal dagen op een kamplocatie de ochtenden staan in het teken van Bijbelse activiteiten en in de middag zijn er spellen en ontspanning.

De kinderen hebben weinig eigen spullen. Het ontbreekt hen aan schoolspullen en hygiëne producten. Graag willen wij met een actie schoenendoos de kinderen extra spullen geven. Hoe mooi zou het zijn dat we alle 150 kinderen een mooie gevulde schoenendoos kunnen overhandigen deze zomer.

Naast het vullen van de schoenendoos vragen wij u ook om een kleine donatie. Hiervan willen we graag nu extra’s aanschaffen voor de kinderen daar. U kunt dan denken aan BH’s voor de jonge meiden, Hygiëne middelen voor de meiden. Schoenen, handdoeken ed.

Een groep tieners die vorig jaar naar Roemenië zijn geweest zijn bereid om te zorgen dat alle spullen deze zomer in Roemenië komen.

Kunnen we rekenen op uw/ Jouw hulp??

Hoe geweldig zou het zijn om alle 150 kinderen een eigen schoenendoos te kunnen overhandigen!!

INLEVEREN SCHOENENDOOS KAN TOT 9 APRIL!!

Voor meer informatie zie de website van de organisatie https://asa.org.ro/