Talentenchallenge

Op zondag 9 mei gaat het in de Bijbelklas over het verhaal van de drie dienaren vanuit Matheus 25 vers 14-30. Hierin spreekt Jezus over het gebruiken van je talenten. Het roept bij ons de vraag op: Wat doe jij met je talenten? Bewaar je ze voor jezelf? Of kom je in actie en deel je ze met anderen?
 
Dit najaar komt de Vliegende Speeldoos in onze gemeente. Zij werken samen met Kerk in Actie (zie: https://devliegendespeeldoos.com/sponsors/). Aan onze gemeente is gevraagd om geld in te zamelen voor het project: kinderen in de knel, ‘Nieuwe kansen voor straatkinderen!’ (https://kerkinactie.protestantsekerk.nl/projecten/karamojong-kinderen-naar-huis-en-naar-school/)
Wij willen deze actie koppelen aan het inzetten van onze talenten voor God. Daarom willen we de kinderen met onderstaande ‘Talenten-challenge’ uitdagen hun talenten te gebruiken en in te zetten.
Alle kinderen die meedoen, krijgen van ons €3,00. Dit is het startbedrag. Het is de uitdaging om dit bedrag te vergroten.Alle kinderen hebben tot zondag 13 juni de tijd om hun talenten in te zetten. Doen jullie mee? Stimuleer uw kind en moedig de kinderen in onze gemeente aan!
 
Voor opgave en verdere informatie: jeugdwerk@ngkdoetinchem.nl
 

Download hier de kaart