Interessekringen

Onze gemeente is een kleurrijke gemeenschap waarin we samen optrekken, naar elkaar omzien, leuke dingen doen, mooie diepgaande gesprekken voeren, ons geloof verdiepen en onze interesses delen. We geven dat concreet vorm binnen de interessekringen. Door je aan te melden bij een interessekring kom je in contact met medechristenen die dezelfde passie delen. De interessekringen zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt.

Lees meer over de opzet van de interessekringen

Lees hoe de app werktBij de kringen staat genoemd vanuit welke wijk de kringdrager komt. Dit is een indicatie van waar de kring geconcentreerd is. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij iedere kring, dus ook buiten de wijk waar jij woont. Indien de aanmeldingen voor een kring het maximaal aantal leden overschrijdt, dan kan het zijn dat de kring moet splitsen.  

Aanmelden voor interessekring

 

Vacante kringen: 
In het overzicht staan een aantal vacante interessekringen. Je kunt je al wel vast opgeven voor deze kring, maar de kring zal alleen starten als een kringdrager zich meldt. Net als bij de andere kringen ben je samen verantwoordelijk voor de inhoud. Je kunt jouw idee voor een kring nog steeds aanmelden via onderstaande button.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail naar elise.veenhuis@ngkdoetinchem.nl of naar susan.vandermolen@ngkdoetinchem.nl.

Aanmelden als kringdrager