Interessekringen

Onze gemeente is een kleurrijke gemeenschap waarin we samen optrekken, naar elkaar omzien, leuke dingen doen, mooie diepgaande gesprekken voeren, ons geloof verdiepen en onze interesses delen. We geven dat concreet vorm binnen de interessekringen. Door je aan te melden bij een interessekring kom je in contact met medechristenen die dezelfde passie delen. De interessekringen zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt.

Lees meer over de opzet van de interessekringen

Lees hoe de app werktJe bent van harte welkom om je aan te sluiten bij iedere kring, dus ook buiten de wijk waar jij woont. Indien de aanmeldingen voor een kring het maximaal aantal leden overschrijdt, dan kan het zijn dat de kring moet splitsen.  

Aanmelden voor interessekring


Nieuwe kringen: 
Wil jij een nieuwe kring starten en kringdrager zijn? Leuk! We vragen je om het formulier in te vullen via onderstaande button. De reguliere startdatum van de kringen is september. Maar ook gedurende het jaar kun je jouw idee voor een kring nog steeds aanmelden. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail naar elise.veenhuis@ngkdoetinchem.nl of naar david.vangroningen@ngkdoetinchem.nl.

Aanmelden als kringdrager